Billedbutikken

txt
Betalingsmuligheder
Alle priser er vist inkl. moms (DKK)

Handelsbetingelser

Betaling

Billedbutikken Danmark ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Billedbutikken Danmark ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Billedbutikken Danmark ApS afsender ordrer alle hverdage frem til kl. 18.00 og om søndagen til kl. 16.00. Ordrer bestilt inden deadlines afsendes almindeligvis samme dag.

Gaveprodukter, fotobøger, storprint og lærredsprint afsendes almindeligvis alle hverdage ved bestilling før kl. 15.00. Ordre sendes normaltvis via Post Danmark som pakke

med omdeling. Vores fragtpriser gælder levering til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne).

Bemærk ved valg af levering til postboks, vælger PostNord den nærmest tilgængelige. Dette betyder, at passer pakken ikke til eller er en pakkeboks fyldt, kan PostNord vælge en anden.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening eller håndtering af produktet eller hvis bestilling helt eller delvist tages i brug.

Billedbutikken Danmark ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Billedbutikken Danmark ApS
Industrivej 21,
4000 Roskilde 
Danmark

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på specialfremstillede varer, herunder billedproduktion, gaveprodukter og fotobøger. 
Vi gør opmærksom på, at de faktiske papirstørrelser er 10,2x15cm, 12,7x18cm, 15,2x21cm, 20x30,5 samt 30,5x45cm ved traditionel billedfremkaldelse, da
papirmaterialerne udarbejdes i tommer.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte post@billedbutikken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, så kan du sende en klage til: 
Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg (naevneneshus.dk). Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommunissionens online klageportal (http://ec.europa.eu/odr.  

 

Erklæring om databeskyttelse

Baggrund

Hos Billedbutikken Danmark ApS lægger vi stor vægt på, at du som kunde er tryg ved at få fremstillet billeder og gaveartikler hos os. Derfor behandler vi de personoplysninger, som vores kunder giver os med respekt og i overensstemmelse med persondataforordningen.

Modtagne personoplysninger

Til brug for håndtering af din bestilling registrer vi følgende oplysninger fra dig: 
Navn
Adresse, Postnr., by. 
Mailadresse
Mobilnummer
Evt. alternativ leveringsadresse
Betalingsoplydninger og transaktionsdata
Trafikdata om brug af internettet

Billeder som uploades gemmes automatisk i 60 dage hvorefter de slettes. Du har yderligere mulighed for at lave ubegrænsede antal albums så du senere kan redigere i dem og fx. genbestille. Albums gemmes automatisk i 60 dage hvorefter de slettes. Formålet med at opbevare billederne i 60 dage er for at kunne håndtere en eventuel reklamationssag. 

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Billedbutikken er dataansvarlig i relation til personoplysninger, der behandles i anledning af kundeforholdet. 

Billedbutikken Danmark ApS, (CVR. 28303270) kan kontaktes således: 
Pr. brev: Industrivej 21, 4000 Roskilde
Pr. mail: post@billedbutikken.dk

Formålene for persondatabehandlingen og retsgrundlaget herfor

Vi behandler personoplysninger for at kunne levere og fremsende dig dine billeder og gaveartikler, administrere kundeforholdet herunder kundebetjening samt for at overholde gældende lovgivning om bl.a. udformning af fakturaer samt opbevare bogføringsmateriale. Grundlaget for behandlinger er persondataforordningens artikel 6 (1)(b) om opfyldelse af en kontrakt samt persondataforordningens artikel 6 (1)(c) om retlig forpligtelse.

Tilbagetrækning af samtykke

Hvis du har givet samtykke kan dette trækkes tilbage på ethvert tidspunkt.

Modtagere af personoplysninger

I forbindelse med fremsendelse af billeder til dig og modtager transportfirmaer oplysninger om dit navn, adresse, mailadresse og mobilnummer. Formålet med dette er, at du kan få underretning fra transportfirmaet omkring den fysiske udlevering af din bestilling.

Overførsel af personoplysninger til tredjelande

Billedbutikken overfører ikke personoplysninger til et tredjeland

 

Tidsperiode for opbevaring af oplysningerne

Personoplysninger gemmes så længe, at det er nødvendigt for at administere aftalen og kundeforholdet eller i øvrigt for at overholde gældende lovgivning, herundere bogføringsloven og persondataforordningen. Dette indebærer, at personoplysninger gemmes i fem år til udløbet af det år, hvor kundeforholdet er ophørt. 

Pligten til at afgive persondataoplysninger

Du er forpligtet til at give de i afsnit 2 anførte personoplysninger for at vi kan registrere dig som kunde og behandle din ordre og i øvrigt efter afsnit 4. Hvis vi ikke har personoplysningerne kan kundeforholdet og ordren ikke gennemføres. 

Dine rettigheder

Som kunde hos Billedbutikken har du ret til at anmode om indsigt i og berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandling vedrørende dig eller til at gøre indsigelse mod behandling. Derudover har du ret til at dataportabilitet, såfremt betingelserne i art. 20 i persondataforordningen finder anvendelse. 

Samtykke til at behandle personoplysninger kan på ethvert tidspunkt trækkes tilbage. En tilbagetrækning af samtykke har ingen betydning for lovligheden af Billedbutikkens behandling af personoplysningerne forinden tilbagetrækningen.

Du skal dog være opmærksom på, at vores behandling i langt de fleste tilfælde enten er et krav, der følger lovgivningen eller er nødvendig for, at du kan være kunde hos Billedbutikken og at vi kan betjene dig. 

Datatilsynet, der behandler klager over persondataforordningen, kan kontaktes på adressen Borgergade 28,5 1300 København K, tlf. 3319 3200, mail: dt@datatilsynet.dk

 

 

Viderebehandling af personoplysninger til et andet formål

Såfremt Billedbutikken agter at videreformidle personoplysningerne til et andet formål end det, hvortil de er indsamlet, giver Billedbutikken forud for en sådan viderebehandling oplysning om dette formål og andre relevante yderligere oplysninger.